Szerzői jogok

A www.magyar-gyumolcs.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a bloggerek által feltöltött blogcikkeket szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

A www.magyar-gyumolcs.hu weboldalra feltöltött blogcikkeket/tartalmakat a STOFY HUNGARY Kft. szabadon felhasználhatja és más, a STOFY. HUNGARY Kft. által üzemeltetett weboldalakon és közösségi oldalakon közzé teheti.

A tartalmatfeltöltő/blogger a tartalom feltöltésével egyidejűleg a fentiekben leírtakat kötelezően elfogadja. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldalainak, annak bármely részleteinek és az azon megjelenő tartalmaknak, valamint a weboldalak terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. A weboldal tartalma a szerző/blogger neve (STOFY HUNGARY Kft.) és a forrás (www.magyar-gyumolcs.hu) megjelölésével, működő link formájában, a STOFY HUNGARY Kft. írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli után közlés, átdolgozás díjköteles: 4 900.- Ft naponta.

STOFY HUNGARY Kft. által üzemeltetett honlapok, közösségi oldalak:
www.magyar-gyumolcs.hu
www.hazaibolt.hu
www.magyar-gyumolcs.eu
www.facebook.com/magyargyumolcs/

RENDELÉSI FELÜLET:
https://virtualis-termeloi-piac.hu/