Vásárlásoddal nyerhetsz!

Havonta visszatérő nyereményjáték.

Az áprilisi játék véget ért, de a áprilisi 27. utáni nyugtákat eddig regisztrálhatod!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Egy szerencsés vásárlónk a kisorsolt pénztár bizonylatával megegyező összegért pakolhatja meg ismét a kosarát, melyet mi fizetünk!

 

Gondot okoz hó végén a hétvégi bevásárlásod?

De nem nálunk! Visszanyerheted bevásárlásod árát!

5000.-Ft feletti vásárlásod után kapott bizonylatot őrizd meg és regisztrálj a weboldalunkon. Minden hónap 28.-án egy szerencsés vásárlónk a kisorsolt pénztárbizonylatával megegyező összegért pakolhatja meg ismét a kosarát, melyet mi fizetünk!

Regisztrálj minden hónapban a nyereményért!

Legutóbbi nyertesünk:

Kéri Józsefné

Nyereménye egy:

7235.-Ft értékű bevásárlás.

Gratulálunk a nyertesnek!

Fokozottan ügyelj a megadott adatok helyességére (email, stb…), ellenkező esetben nem tudunk értesíteni ha nyertél!

A regisztráció érvényességérõl emailban értesítünk!

Gmail fiók esetén valószínûleg a Frissítések esetleg a Promóciók fül (mappa) alatt találod meg emailünket, de ha áthúzod az elsõdleges fülre (mappába) akkor legközelebb már jó eséllyel eleve ide érkezik. 

Ha elõször kapsz tőlünk levelet akár Spam mappába is kerülhet. Kérlek nézd meg azt is!

A játékkal kapcsolatos kérdések.

Mi történik ha elveszett a bizonylatom?
Reménykedj, hogy nem te nyersz. Nincs annál nagyobb bosszúság mint, hogy a nyereményed nem tudod átvenni. Ebben az esetben újra sorsolunk mert minden hónapban kell egy nyertes.
Miért csak az adott havi bizonylat vesz részt a játékban?
Így tudjuk könnyedén ellenőrizni, hogy egy bizonylat csak egyszer játszhat.
30 apon belül át kell vennem a nyereményt?
Nem! A nyereményed akkor veszed át amikor neked megfelel.

Azonban ha értesítünk email-ban vagy SMS-ben, akkor 30 napon belül válaszolnod kell, hogy tudsz róla és igényt tartasz a nyereményre. Ha nem jelentkezel a megadott időponton belül, akkor újra sorsolunk. Így tudjuk biztosítani, hogy minden hónapban legyen nyertes.

Volt olyan nyertes aki egy húsvéti hónapban nyert több mint 15 ezer forint feletti vásárlást. Jelentkezett és szólt, hogy ugyan naponta jár vásárolni, de ennyi mindenre jelenleg nincs most szüksége, de a karácsonyi nagybevásárláskor jelentősen csökkennének a kiadásai, ha akkor váltaná be a nyereményt. Ennek sem volt akadálya. Azonban ilyen esetben is megkell őrizni a nyugtát!

Beváltható a nyeremény készpénzre?
A nyereményed (feltéve ha te nyersz), készpénzre nem váltható! Azonban rengeteg finom termékünk van. Ezekből kedvedre válogathatsz.
Nyertem de nem akarom, hogy fényképezzenek.
Mivel ez egy promóciós játék, számunkra fontos, hogy mindenki láthassa a boldog nyertest. De természetesen jogodban áll meggondolni magad. Tudomásul vesszük.
A nyereményjátékban való részvétel illetve a játékkal kapcsolatos tájékoztatás kapcsolattartás céljából.

A fenti feliratkozási űrlap kitöltésével önkéntesen hozzájárulsz, hogy a STOFY HUNGARY Kft. mint adatkezelő, adataid a promóciós játék kapcsán illetve egyéb ajánlatok céljából kezelje. Önkéntesen hozzájárulsz, hogy a STOFY HUNGARY Kft. hírleveleket küldjön számodra. Részletes tájékoztató az adatkezelési menü pont alatt található.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-128856/2017

Adatkezelő: STOFY HUNGARY Kft.